Quantcast

Whatsapp posarà videochat en les converses de la seva pròxima actualització

Gairebé ningú pot passar un dia sencer sense mirar el WhatsApp , això és irrebatible. La xarxa de missatgeria que més triomfa al món està estudiant noves actualitzacions en el seu sistema per agradar el doble als seus usuaris i que altres nous es vagin sumant, per la qual cosa properament posarà xat de vídeo en les converses, segons ha filtrat un bloc alemany 'Macerkopf'.

L'última incorporació a l'aplicació van ser les trucades gratuïtes, molt criticades pel seu consum excessiu de dades, i ara arribarà el servei de vídeo trucada o videoxat , com si fos Skype o FaceTime.

Les trucades amb vídeo podran fer-se amb la càmera frontal i amb la posterior, permetent que els usuaris puguin ensenyar el que vulguin als que estiguin a l'altre costat de la línia. La companyia de missatgeria instantània ja està provant la propera actualització perquè porti incorporada aquesta nova característica que segurament serà molt utilitzada.

El mateix bloc que ha filtrat la informació també apunta que hi haurà noves pestanyes per a les converses que permetran canviar d'una a una altra sense necessitat de tornar a la llista de xats i un major predomini del color verd.