Quantcast

Un mort en un accident amb un buggy en un hotel de Tenerife

Un home ha mort i quatre persones han resultat ferides, entre elles un menor de 14 anys, en un accident amb un cotxe ' buggy ' durant una activitat a l'aire lliure d'un hotel a Guia d'Isora ( Tenerife ), segons informa EFE.

Fins al lloc dels fets van acudir un helicòpter medicalitzat, una ambulància medicalitzada, dues de suport vital i personal del centre, encara que res van poder fer per l'home que havia mort.

Una dona de 47 anys va ser atesa per un traumatisme cranial sever i traslladada a l'Hospital Universitari de Canàries, mentre que el menor es troba greu amb un traumatisme també cranial. Un altre home de 44 anys presenta un traumatisme toràcic sever i una dona de la mateixa edat un més lleu al maluc.

Agents de la Guàrdia Civil i la Policia Local s'estan fent càrrec de les diligències corresponents i investigant les causes de l'accident mortal.