Quantcast

Un menor de 17 anys transsexual se suïcida per assetjament escolar

Un menor transsexual de 17 anys s'ha suïcidat després de patir bullying , ha informat l'associació Chrysallis , que agrupa famílies de menors transsexuals. El jove va ser un dels primers autoritzats a canviar el nom en el seu DNI i en altres documents oficials a Catalunya.

Ha estat la mare del noi què ha informat a l'associació de la seva mort en un comunicat. "Sento en l'ànima haver de donar aquesta terrible i trista notícia. El nostre fill Alan es va treure ahir la seva curta vida de 17 anys. No va poder amb la pressió de la societat i ens ha deixat per sempre. Moltes gràcies per tot el vostre suport rebut ". Per la seva banda, des Chrysallis han afirmat que es va deure també a "la pressió i la incomprensió en l'àmbit escolar".

"No hi ha paraules per acompanyar aquest dolor ni per expressar la indignació, frustració i vergonya davant unes administracions que mai arriben a temps, que van sempre per darrere de les necessitats de la infància i adolescència transsexual ", ha expressat l'associació. "Seguirem lluitant perquè la societat ha de respectar a les nostres filles i fills, però a Alan ja no li servirà" , conclouen després de la tràgica notícia.