Quantcast

El president turc convenç a un suïcida perquè no salti d'un pont

Va ??passar quan la comitiva presidencial passava en aquell moment per un pont sobre el Bòsfor a Istanbul en una altura de 64 metres sobre el mar. Una persona es trobava a la barana de l'estructura a punt de saltar per suïcidar-se, però el president Erdogan va parlar amb l'home durant cinc minuts des de la finestreta del seu cotxe blindat i va aconseguir evitar la tragèdia.

¿Cóm va passar semblant episodi? Segons l'agència de notícies Dogan, en saber el que succeïa més endavant, el dirigent turc va ordenar aturar el vehicle en què viatjava. Erdogan va enviar el seu guardaespatlles i els seus assessors al lloc per parlar amb l'home, identificat com Vezir Ç. En aquest moment, Erdogan va parlar directament a ell a través de la finestra oberta del seu cotxe blindat.

Mentre els espectadors i la policia van intentar durant hora i mitja dissuadir l'home del salt, a < strong> l president en va tenir prou cinc minuts de conversa per convèncer de tornar el costat correcte del carril .A malgrat la seva timidesa, home es va unir a després Erdogan en el seu cotxe, besant-li la mà. Originari de Siirt (sud-est de Turquia), l'home li va dir al president turc que tenia problemes familiars greus, ha informat per part l'agència de notícies progovernamental Anatòlia.

La notícia s'ha rebut amb una barreja de diverses reaccions a les xarxes socials. "Ell està personalment involucrat amb un tipus que vol suïcidar-se, és un líder per a un poble" , va comentar un fan a Twitter. "Ho va fer per convèncer un home a renunciar suïcidi. Tal vegada anem a convèncer a renunciar a les seves polítiques brutals contra els kurds ", va fer broma un detractor.