Quantcast

Cospedal demana al PSOE "altura de mires" per als pactes de govern

En roda de premsa per valorar el discurs de Nadal del Rei, Cospedal, ha subratllat que és tasca del PSOE i no del PP assenyalar qui ha de ser l'interlocutor del partit socialista per buscar un per buscar un pacte de govern < / strong> després de les eleccions, encara que va afirmar que és un moment en què es necessita "altura de mires" .

"Jo no vaig a entrar a la vida interna d'altres partits polítics. Aquest és un moment per estar a l'altura de les circumstàncies del que necessita el nostre país, i els interessos personals i partidistes han d'estar per darrere de l'interès general d'Espanya i garantir l'estabilitat, la convivència i un desenvolupament econòmic que ajudi a la creació n d'ocupació ", va dir .

A més, la dirigent del PP ha recordat que Mariano Rajoy va ser el guanyador de les passades eleccions i qui té "l'obligació" de parlar amb totes les forces polítiques per buscar constituir govern, en referència a les reunions que mantindrà dilluns que ve amb els líders de Podem, Pablo Iglesias, i Ciutadans, Albert Rivera.

"El que ell vol és garantir per a Espanya un govern amb estabilitat, que doni tranquil·litat a tots els espanyols i que no espanti a ningú, perquè els espanyols ens han dit també que dialoguem" , ha afegit sobre aquesta qüestió.

Respecte a si una possible divisió dins del PSOE podria acabar beneficiant la investidura de Rajoy, Cospedal ha assegurat que del que es tracta és de que en el si dels partits es trobi "la millor solució per a l'interès general de tots els espanyols" . "En això treballem al PP i esperem que també ho facin al PSOE" , va dir.