Quantcast

Una parella d'ancians mor en l'incendi de casa seva a Madrid

El Samur ha confirmat la mort després practicar- maniobres de reanimació durant 30 minuts i després que agents de la Policia Municipal intentessin accedir a l'habitatge, cosa que els va resultar impossible per la gran quantitat de fum a l'interior.

Els primers a arribar, al voltant de les 2 hores de la matinada, van ser els policies d'una patrulla que es trobava a la zona, que van ser avisats pels veïns, que es van adonar de l'incendi quan les flames van trencar les finestres del domicili sinistrat.

Els policies han trencat la porta alertats davant la possibilitat que hi hagués gent dins encara que la gran quantitat de fum els va fer impossible rescatar la parella d'ancians. Van ser els bombers de Madrid els que han aconseguit entrar trobant a la parella en el dormitori o. L'incendi els va agafar possiblement adormits. Les primeres investigacions apunten que les flames van començar al saló.

Els bombers es van fer aviat amb el control de la situació. No obstant això, el Samur no va aconseguir treure de l'aturada cardiorespiratòria a la parella per la forta inhalació de fum.