Quantcast

Frank Cuesta, agredit a Tailàndia: "No m'han matat de miracle"

Frank Cuesta continua lluitant contra el tràfic d'animals a Tailàndia, missió per la qual aquest dijous ha patit una forta agressió . L'espanyol, que ha publicat un vídeo de Youtube mostrant les conseqüències i explicant el succés, s'havia traslladat al costat d'un company a una casa després de rebre una xivatada.

El vídeo comença amb Frank i el seu acompanyant al cotxe, exposant la informació que li havien traslladat i que es tractava d'una font fiable. Posteriorment, un cop realitzada l'actuació, el presentador mostra a càmera les quatre llúdrigues nanes rescatades , mentre es pot veure una notable bretxa a la zona dreta del seu front.

"M'han pegat una hòstia amb un pal que si no ve Pitu -en referència al seu company- em maten" , descriu Frank Cuesta en l'enregistrament compartida al seu canal de Youtube sota el títol 'avui no m'han matat de miracle … però aquests nadons ja no seran venuts'. Després del succés, el seu company, també espanyol, li recrimina que "així no pots anar, has d'anar amb la Policia o alguna cosa".