Quantcast

Cap d'any a la Beatle Suite

Els Beatlemaníacs tenen l'oportunitat de reviure l'esperit dels seus ídols a la suite que van ocupar en un cèntric hotel de la capital català a, al Avenida Palace. < / p>

Va ??ser el 3 de juliol de 1.965 quan el grup més llegendari de la Història de la Música, els fab four de Liverpool, es van allotjar en aquest recinte hoteler amb motiu de la seva mítica actuaci ó a la plaça de toros de la Monumental.

Un concert a la capital catalana que es va allargar per espai de poc més d'una hora amb una vintena de les cançons més populars del grup.

La suite, actualment remodelada i decorada amb tota la iconografia que va generar aquella visita, s'ha convertit cinc dècades després en un homenatge al quartet d i Liverpool, en l'espai Beatles que confereix a l'hotel un buquet d'exotisme romàntic.

Per als fans de la banda i els més nostàlgics i malenconiosos , la Beatles Suite s'erigeix ??en un lloc ideal per acomiadar l'any i donar la benvinguda al 2016.

Els restauradors s'han proposat també un menú espècia l acord amb l'efemèride.

Les parets de la Beatles Suite estan revestides amb les cròniques dels diaris de l'època sobre la estada els músics a la ciutat comtal.

En una d'elles descansa la rèplica d i un baix que va pertànyer a Paul McCartney. < / strong> Presidint l'habitació es troba també un mural vinil amb l'emblemàtica foto del quartet a Abbey Road.

El que és actualment la Beatles Suite era el saló contigu als dormitoris on es reunia la mítica banda en les seves estones lliures i des d'on saludaven als milers de fans que es congregaven a la Gran Via barcelonina.

En la societat catalana del que s anys 60 l'arribada dels Beatles va suposar un impuls emocional en un moment en què la censura i les limitacions a la cultura eren presents de la mà de les autoritats del règim.

El projecte de la reforma de la Beatles Suite ha estat dissenyat per l'arquitect o Cristóbal Díez Sánchez, premi nacional de Arquitectura i Paisatge.