Quantcast

La falta d'ortografia d'una professora que indigna Facebook

Un error pot tenir-lo qualsevol, per més que sigui un expert en la matèria. No obstant això, amb les xarxes socials fins i tot una falta d'ortografia pot esdevenir un autèntic fenomen viral , i més quan és una professora de llengua qui comet tan notable confusió.

La protagonista d'aquesta història és Paola Toro, un docent argentina de Neuquén, que ha indignat nombrosos pares del centre on treballa després de tenir un petit relliscada en les notes d'una de les seves alumnes.

Com es pot observar en la imatge, la professora aprofita les qualificacions per informar els seus pares que el seu rendiment escolar ha estat bo. No obstant això, per a recollir aquesta frase va escriure "el seu rendiment 'hacido' molt bona". La incompressible i cridanera falta, sumat a l'error de concordança entre 'rendiment' i 'bona', va fer que la missiva acabés publicada a Facebook.

De fet, ha estat a través de la xarxa social on més crítiques ha rebut la professora. La mare d'un alumne del col·legi es mostrava molt indignada perquè li van assegurar "que anava a rebre millors continguts" en canviar el seu fill de centre i "em trobo amb això a Facebook".