Quantcast

AV.- Un increment de la partida per pagar l'oficina de Turisme evidencia les desavinences al comú d'Andorra la Vella

Andorra la Vella.- La corporació de la capital ha viscut aquest dijous al matí una sessió de consell de Comú plena de desacords i retrets per la manera de treballar de totes les parts, fossin consellers de Cd'I, de DA, del PS o d'SDP. El principal punt de discòrdia ha estat el referent a la proposta d'una transferència de crèdit per sufragar un increment de la partida de les obres de l'oficina de Turisme de la plaça de la Rotonda. DA, el PS i també algun altre conseller de la majoria han votat en contra de la transferència, que suma 81.000 euros en total, perquè consideren injustificada la urgència final per acabar les obres, que és el que n'ha elevat el cost total. Com a conseqüència, aquest punt no s'ha pogut aprovar i quedarà pendent pel 2016. Durant la sessió de consell de Comú també s'ha transmès la liquidació del pressupost corresponent al tercer trimestre, el qual presenta un superàvit de gairebé 3,4 milions d'euros. Malgrat això, la consellera de Finances, Maika Nin, ha explicat que es pot tancar l'any amb un dèficit de fins a 400.000 euros.