Quantcast

'Gran Hermano VIP': Rosa Benito y Rappel, primeros concursantes confirmados

S'acaba 'Gran Hermano 16', però l'activitat no cessa a la casa de Guadalix de la Serra. En tan sols unes setmanes rebrà als seus nous habitants, els concursants de la nova edició de 'Gran Hermano VIP'.

Són molts els noms que han sonat en les últimes setmanes com possibles participants del reeixit reality, però de moment tan sols són dos els famosos que poden confirmar la seva presència. Des de la gran final de 'GH16', Rosa Benito i Rappel ja poden cridar als quatre vents que intentaran succeir a Belén Esteban com a vencedora de 'GHVIP'.

La tertuliana de 'Sálvame', que ha tornat recentment a Telecinco després d'una sonada polèmica , serà sens dubte una de les grans atraccions del concurs. De moment, el seu primer company sembla ser del seu grat. Rosa i Rappel van coincidir a Guadalix de la Serra i la col·laboradora es va mostrar realment encantada amb l'arribada del vident.

Amb el pas dels dies i fins que comenci el concurs s'aniran desvetllant més noms dels nous concursants de 'Gran Hermano VIP'. Per ara, més enllà de Rosa Benito i Rappel, també sabem que Jordi González i Sandra Barneda estaran als comandaments del reality.