Quantcast

La pista de gel d'Andorra la Vella rep 4.500 usuaris en dos mesos de funcionament

Andorra la Vella.- La pista de gel ubicada a la plaça Rebés d'Andorra la Vella ja fa dos mesos que està en funcionament i durant aquest període ha rebut uns 4.500 patinadors i patinadores, una xifra que els organitzadors valoren «positivament». Els dies amb major afluència són els caps de setmana i alguns festius, com per exemple, el Pont de la Puríssima. A les portes del Nadal els organitzadors asseguren que aquestes dates seran «molt bones». La nova activitat d'oci està pensada pels turistes i també per a la gent del Principat, ja que pretén promoure les vendes i dinamitzar els comerços de la part alta de l'avinguda Meritxell. A finals del mes d'octubre es va fer la instal·lació i es preveu cloure l'activitat a finals de febrer, per tant, haurà estat en funcionament gairebé quatre mesos. La instal·lació d'aquest equipament va suposar un cost pel Comú de 70.000 euros.