Quantcast

Sofia, guanyadora de 'Gran Hermano 16'

Ningú pot negar que Sofia ha estat una de les grans protagonistes de 'Gran Hermano 16' . Des del principi, el peculiar caràcter de la seva mare la va convertir en un dels majors focus d'atenció de la casa. No obstant això, quan els habitants de Guadalix de la Serra no havien fet més que conèixer-se, pocs espectadors van pensar que estaven davant la futura guanyadora de 'Gran Hermano 16'.

Així ho va anunciar Mercedes Milá durant l'última gala del reality. Després de viure una 'falsa' final en què Niedziela va acabar com a tercera classificada, Aritz i Sofia s'enfrontaven a una de les nits més importants de la seva vida. Vestits de gala i envoltats d'una gran expectació, en aquesta ocasió van ser la resta de participants que van pronunciar les paraules màgiques: "L'audiència ha decidit que el guanyador de Gran Hermano 16 sigui … Sofia".

Mentre la jove navarresa gaudia de la seva victòria i dels últims minuts dins de la casa de Gran Hermano, Aritz va arribar al plató per a rebre una gran ovació i < strong> veure part dels grans moments que havia protagonitzat amb Han.

Després va arribar el torn de rebre a la vencedora de 'Gran Hermano 16'. Després de veure diversos vídeos, Sofia per fi va tenir en el seu poder el maletí amb 300.000 euros amb el que tant havia somiat.