Quantcast

La plaça Major d'Ordino s'omple d'infants per complir amb la tradició de cagar el Tió

Ordino.- La plaça Major d'Ordino ha estat el punt de trobada de molts infants aquest dijous al matí. El Caga Tió, el tronc màgic que caga regals i llaminadures, ha estat el protagonista de la jornada. Abans de picar el Tió, petits i grans han gaudit d'un espectacle infantil musical a càrrec de la companyia de teatre de carrer 'Xip Xap'. Tot seguit, els infants han pujat a l'escenari per cantar la tradicional cançó del Caga Tió, han picat el tronc màgic i els ha cagat un regal per a tots els nens i nenes. A les sis de la tarda serà el torn del Pare Noel, que arribarà a la plaça Major d'Ordino, i es farà un berenar de coca i xocolata. A la mitjanit, a Ordino es farà la tradicional Missa del Gall a l'Església Parroquial i s'oferirà xocolata, vi bullit i coca a tots els assistents.