Quantcast

Detenen un home que va apallissar fins a la mort a un gat a Múrcia

La Guàrdia Civil ha detingut un veí de Sant Pere del Pinatar (Múrcia) com a responsable de la mort d'un gat , al qual va colpejar amb brutalitat en repetides ocasions al mig del carrer de la localitat.

Segons informa el diari 'La Verdad', la col·laboració ciutadana ha estat clau per a aquesta detenció, ja que un dels veïns de l'agressor del gatet va realitzar una fotografia que va passar a la Guàrdia Civil i en la qual s'apreciava a la perfecció com l'individu carrega amb un objecte de contundència a l'animal.

Segons sembla, l'home responsable de la mort del gat, de 77 anys d'edat, tenia antecedents policials i problemes habituals amb els veïns de la zona. La informació de 'La Veritat' apunta que el detingut va atacar a l'animal perquè es va abalançar a diverses coloms que estaven en el seu habitatge .