Quantcast

Johnny Depp, l'actor menys rendible de Hollywood en 2015

Adam Sandler pot respirar tranquil. Després de diversos anys liderant el rànquing dels actors menys rendibles de tot Hollywood, el protagonista de pel·lícules com 'Nens grans' ha trobat un relleu de garanties.

Segons ha publicat aquest dimecres la revista Forbes, a dia d'avui Johnny Depp és l'actor més sobrevalorat de la indústria més important del cinema i la que menys diners genera a les productores que aposten pel seu treball per a una pel·lícula.

Les pel·lícules que ha protagonitzat Johnny Depp abans d'estiu han generat 1,20 $ per cada un dels que li han pagat per participar en aquest film. Una quantitat recaptada que ha estat ridícula en pel·lícules com 'Mortdecai' o 'Transcendence'.

En banda oposada es troben altres actors com Chris Evans, que, en canvi, deixa a les arques de les productores més de 180 dòlars per cada un dels que se li paguen pel seu treball en cadascuna de les pel·lícules en les que es postula com a candidat.

Què passarà amb 'Capità Amèrica'? Si l'expectació es tradueix en visitants, sens dubte, Chris Evans estarà entre els actors més rendibles de tot Hollywood.