Quantcast

Cristina Pedroche revela el seu vestuari en les Campanades

Cristina Pedroche ha acabat amb el misteri del vestuari que portarà el proper 31 de desembre per donar les campanades a Antena 3 el proper 31 de desembre. En una entrevista amb el diari 'El Mundo', l'estrella de 'fent zàping' ha confessat que portarà un vestit de Pronovias el color encara es desconeix. "Vull colors molt nadal: plata, xampany, vermell, blanc" , confirma.

Això sí, amb l'objectiu d'evitar polèmiques com la de l'any passat, Pedroche pretén incloure en el seu vestuari un element sorprenent que està patentat per Ramón García: la capa . "Vull sortir amb capa, una capa espectacular, llarguíssima, que portarà algun detall i que és per plorar", aclareix la jove.

Pel que sembla, Cristina Pedroche ha mantingut diverses reunions amb Hervé Moreau, dissenyador de Pronovias, i Josie, estilista que col·labora en 'fent zàping', per trobar el vestit perfecte que lluir en una data tan assenyalada . Malgrat que un primer moment es pensava que podria ser el típic que porten les núvies, la presentadora ha confirmat que "serà atrevit" (encara que res a veure amb el de l'any passat). ¿Causarà la mateixa sorpresa? Caldrà esperar …