Quantcast

L'espectacular canvi de look de Chenoa que deixa sense paraules als seus fans

Any nou … ¿look nou? Chenoa , concursant de la primera edició d''Operación Triunfo', ha sorprès a tots els seus seguidors a les xarxes socials amb un radical look a el que el seu pèl i el seu físic es mostren molt diferents al que ens té acostumats.

A la imatge, pujada al seu perfil d'Instagram, la cantant apareix amb el pèl molt curt i amb uns quants quilos menys . Chenoa ha estat l'escollida per donar les campanades a TV3 costat d'Àngel Llacer, cosa que fa pensar que la triunfita hauria decidit canviar de look per aquest look.

No és l'única novetat que porta Chenoa per a les pròximes setmanes, ja que l'ex de David Bisbal ha avançat que tots els seus seguidors podran gaudir d'un nou disc que és tota una incògnita però que sembla que té molt bona pinta.

A més d'hores i hores ultimant el seu pròxim treball, la cantant mallorquina ha decidit potenciar el seu temps al gimnàs , circumstància molt visible en les diferents imatges que ha pujat al seu compte personal d'Instagram.