Quantcast

Es canvia el tatuatge del seu fill per recolzar la seva transsexualitat

Steve Peace i la seva dona porten uns anys donant suport a la causa de la seva filla gran. La petita no se sentia còmoda sent una dona i amb 15 anys va decidir canviar-se de sexe. Ara, l'adolescent es diu Ace i intenta portar una vida normal com la de la resta de nois d'edat.

Això sí, el camí que han hagut de recórrer els tres al Canadà no ha estat gens fàcil. La unió familiar ha estat clau per no llençar la tovallola. Peace i la seva dona han estat sempre al costat de la seva filla (ara fill). Quan Ace era petit, Peace, tatuador de professió, li va fer un tatuatge d'ell a la seva parella al braç perquè no oblidés que sempre anava a formar part de la seva vida , passés el que passés. < / p>

Deu anys més tard, la dona de l'artista ha accedit a canviar aquest tatuatge per donar suport al seu fill transsexual . Com és la diferència? Ace ja no porta un vestit rosa en ell sinó que ara porta uns texans i una camisa de color blau que la identifiquen més encara amb la seva transformació al sexe contrari.

La gran majoria dels usuaris han aplaudit la feina de Peace, assegurant que la família "és un exemple" , fins i tot alguns transsexuals afirmen que "tant de bo haguessin pogut viure ells coses així ". Una història realment emotiva!