Quantcast

Melanie Martins, la 'amiga especial' de Cristiano Ronaldo en Marruecos

Des que va deixar a Irina Shayk, Cristiano Ronaldo no troba l'estabilitat en el terreny sentimental. Segons publica la revista 'Nova Gent', el futbolista del Reial Madrid podria haver sumat a dona més a la seva vida . Es tractaria de Melanie Martins , una model franco-portuguesa que va representar a Portugal al certamen de Miss Univers 2011 i amb la qual CR7 s'hauria vist en diverses ocasions al Marroc.

El nord d'Àfrica sembla ser un dels llocs preferits de la jove , d'acord amb la gran majoria de fotografies que puja al seu compte personal d'Instagram i també del mateix Cristiano Ronaldo, que ha acudit en moltes ocasions a gaudir de la cultura marroquina.

El bloc de Melanie Martins s'ha convertit en les últimes hores en tendència a causa dels seus interessants comentaris sobre oci i viatges, especialment sobre el Marroc, de la qual ha escrit en moltes ocasions . "Tenia 17 anys quan vaig fer el meu primer viatge fora d'Europa i va ser allà. Ho vaig fer molts estalvis i sense saber molt bé què esperar. Vaig saber des de llavors que viatjar era molt més que això: és explorar el desconegut", escrivia la jove.

'Nova Gent' dóna per feta la relació entre tots dos, ja que les dates en què Martins puja fotografies dels hotels del Marroc coincideixen amb les escapades del futbolista del Reial Madrid pel país < / strong>. Això sí, en cap imatge apareixen junts, sí que ho fa amb el boxejador Badr Hari.

La relació entre tots dos aniria tan seriosament que la qualifiquen com "la primera història d'amor" de Cristiano Ronaldo després de la seva ruptura amb Irina Shayk.