Quantcast

El Govern finança la Universitat virtual catalana

El Govern de la Generalitat ha aprovat el conveni programa per al finançament de la Universitat Oberta de Catalunya durant el període 2015-2018 per continuar avançant en els objectius de la universitat virtual. < / strong>: la formació d'adults, la innovació en la metodologia de l'ensenyament en línia al servei del sistema del sistema universitari presencial de Catalunya així com l'atracció d'estudiants internacionals.

El nou conveni programa dóna continuïtat als anteriors 4 signat s entre la Generalitat i la UOC .

Aquesta universitat passa a ser un instrument clau del sistema acadèmic de Catalunya per formar persones al llarg de la vida.

En aquest sentit, el nou conveni programa emfatitza el reforç de la universitat com un instrument per fer accessible els estudis universitaris en determinats col·lectius de persones que, per situació laboral, geogràfica o personal, els pugui ser més apropiada aquesta modalitat d'estudis.

O contra de les característiques de la UOC és la seva saviesa en la metodologia de ensenyament virtual posada al servei de les universitats presencials de Catalunya.

< p> El programa 2015-2018 enforteix el paper de la UOC en l'oferta de titulacions conjuntes amb la resta d'universitats del sistema per que els estudis superiors puguin arribar a totes les persones, més enllà de les aules físiques.

Per això, s'incideix en l'activitat de recerca de la UOC sobre educació online per actuar com a motor de la innovació en tecnologies per l'aprenentatge i la formació en línia amb l'objectiu de transferir-la a tot el sistema universitari de Catalunya.

Com a universitat oberta al món, la UOC és un dels agents clau en la internacionalització del sistema universitari català amb l'atracció d'estudiants forans.

Des de la seva creació , aquesta universitat ha estat finançada per la Generalitat per promoure la creació d'una universitat que imparteixi estudi us universitaris no presencials.