Quantcast

Pedrosa, Milito o Lorenzo Sanz, a la llista de morosos d'Hisenda

La Agència Tributària ha publicat la primera llista de deutors, o ' morosos ', de la hisenda pública en què estan fins 4.855 noms de persones físiques i jurídiques que tenen un deute que ascendeix als 15.600 milions d'euros.

El pilot Dani Pedrosa apareix a la llista de morosos amb Hisenda publicada avui amb un deute de 7.850.000, així com altres personatges de l'esport com l'exfutbolista del Saragossa i del Barcelona Gabi Milito (1,83 milions de deute) o l'expresident del Reial Madrid Lorenzo Sanz (1,36 milions).

A la llista de morosos de l'Agència Tributària s'inclou l'import conjunt dels deutes i sancions superiors a un milió d'euros del contribuent, pendents de pagament a 31 de juliol de 2015, i que no estiguin ajornades o suspeses per qualsevol motiu legalment previst.

A més, apareixen històrics equips de futbol com el Recreativo de Huelva (amb un deute d'11,12 milions), el Múrcia (10.660.000) i el Racing de Santander (8.990.000).

Tampoc es lliuren d'estar presents a la llista equips de bàsquet com l'Estudiantes o el Joventut de Barcelona. Mario Conde , expresident de Banesto, i companyies com Spanair, Marsans, Iberia, Pescanova o Victorio & Lucchino també estan molt presents, entre altres en la llarga llista.