Quantcast

El dolç regal de Tartalia: 5.000 euros a la 'sorpresa' dels seus Tortells de Reis

Tartalia vol premiar la fidelitat dels seus clients en aquestes festes nadalenques amb un dolç regal: 5.000 euros i cent pastissos gratis a la "sorpresa" de les seves tortells de Reis . Aquesta iniciativa s'uneix a l'actualització de l'empresa – creada als anys setanta-, en el canvi de la seva identitat corporativa, la carta de productes i la posada en marxa pròximament del projecte de franquícies.

La campanya va començar el 7 de desembre i acabarà el 10 de gener de 2016. Tots els clients que s'apropin a comprar el seu Tortell a un dels 27 establiments que Tartalia té a la Comunitat de Madrid, podrà optar a aquest regal de dos premis de 2.500 euros ia més de 100 premis de regal de pastissos gratis , mentre gaudeix de l'agradable sabor i la qualitat de la matèria primera d'aquests tortells elaborats de manera tradicional. D'aquesta manera, amb aquest producte artesanal, conegut pel seu competitiu preu, Tartalia no només oferirà gaudir d'econòmics moments de dolç plaer, sinó que amb aquests premis ajudarà a suportar amb alleujament aquestes festes a dues famílies madrilenyes .

És la manera de Tartalia de felicitar els seus clients les Nadal i donar una dolça benvinguda al 2016, servint a més com a inici del seu procés de canvi i expansió, com demostra l'obertura d'un nou establiment, al carrer Tiberiades, 8.

PRODUCTES ARTESANALS

En paraules de José Calero, gerent de Tartalia , "aquest Nadal són per Tartalia el punt de partida d'una nova etapa. Portem més de 40 anys fabricant de manera artesanal nostres productes, que sempre han estat molt ben rebuts pel seu sabor i preu. No obstant això, fins ara no ens havíem plantejat que podíem fer alguna cosa més pels nostres clients; ells es mereixien un reconeixement a la seva fidelitat, i així neix aquesta campanya. Ens estem renovant, pel que hem volgut també repensar la "sorpresa" d'aquest producte tan típic: no només tindrem una figureta i una fava, sinó que els nostres tortells de contenir més de 100 càpsules amb vals per altre pastís i, dos càpsules amb un xec valorat en 2.500 & euro ;. Només volem que a qui li toqui, li faci feliç ".

José Calero recorda que " vivim una etapa de gran preocupació per l'alimentació sana i equilibrada, en la qual de vegades es demonitza el sucre. Creiem que tenim un deure com pastisseria, que és demostrar que es pot portar una dieta sana permetent-se petits dolços capricis. Per això, hem pensat que cal ressaltar les qualitats de la feina ben feta, dels nostres dolços, ja que Tartalia és una empresa els productes es fabriquen de forma artesanal i el nostre equip treballa permanentment en el I + D en rebosteria, oferint mossets sans de dolçor. Volem demostrar que la qualitat no està renyida amb el preu i que tots mereixem poder gaudir d'una cosa tan típic com el Tortell de Reis ".