Quantcast

Trobar l'ós panda, el repte visual nadalenc de les xarxes

Arriba el Nadal i el temps lliure per als afortunats que tenen vacances, així que la viralitat de les xarxes socials pot ser per a qualsevol cosa. Les il·lusions òptiques ens encanten i aquesta última està col·lapsant els murs de Facebook per la temàtica nadalenca i també perquè és senzilla de solucionar.

Es tracta de mirar amb atenció la imatge dels graciosos ninots de neu fins a trobar al ós panda que s'ha infiltrat entre ells. No és tan fàcil com es pensa, ja que alguns tenen gorres, bufandes i barrets per despistar.

El repte visual ha encantat i ja està sent compartit per un munt de persones a les xarxes socials. Els amics d'Olaf han muntat un exèrcit en què s'ha colat un animalet molt adorable … ¿ets capaç de trobar-lo?

Si t'ha semblat complicat, segueix baixant, que et donem la resposta …