Quantcast

Niedziela (GH16) a Lara Álvarez: “Igual se desmaya si le robo a Fernando Alonso'

Niedziela es convertia en l'última concursant en abandonar la casa de Guadalix de la Serra a la semifinal del concurs. I és que tot i ser la tercera finalista, aquest any la final serà a dos, de manera que la polonesa es quedava a les portes de portar-se el maletí amb el desitjat premi.

La seva arribada a plató va ser d'allò més acollidora, i és que de moment no sembla que l'artista tingui algun enemic íntim declarat. Això sí, les seves anècdotes, els seus plors i les seves rialles, van ser els grans protagonistes de la nit.

D'acord que les seves ganes d'anar a Eurovisió siguin més que conegudes per tots els espectadors, i ella mateixa sembla tenir-ho molt clar, però també el seu amor per Fernando Alonso < / strong> ha estat més que present durant la seva estada a la casa més famosa d'Espanya. Així, no ha estat una, ni dues vegades en què la concursant ha fet referència a l'esportista. Fins i tot Suso es va veure comparat amb el pilot, al qual va arribar a dir "Ni que fossis Fernando Alonso" , quant al seu èxit amb les noies.

El seu bloc persones del reality també s'ha omplert de declaracions d'amor cap a Fernando, important-ben poc el que l'asturià i la seva nòvia, Lara Álvarez, poguessin pensar sobre això.

I si entrevista amb Mercedes Milá no va ser per menys … Niedziela comentar que estava enamorada d'Alonso i que pensava que cada vegada que aquest es tirava núvia es despistava i no guanyava cap carrera. Així mateix feia una a una dvertencia a Lara Álvarez , perquè anés amb compte que no li robés el nuvi, "Igual es desmaia ella si li robatori al marit" assegurava.

El seu sembla que va molt més enllà de ser una simple fan, i és que assegura que "des dels 12 anys m'agrada el xaval, abans que guanyés res … Tinc una foto amb ell i tot ".