Quantcast

Els Pallars, 23 de desembre 2015: ITINERARI DE NATURA ENTRE LA POBLA I SALÀS

Ja es pot anar passejant o en bicicleta des de La Pobla de Segur a Salàs de Pallars, o la inversa, vorejant l’embassament de Sant Antoni. Des de fa uns dies, l’itinerari de natura de prop de 7 kilòmetres de recorregut ja està acabat i obert al públic.

L’itinerari compta amb 2 ponts al llarg del camí per salvar els desnivells del voltant de l’embassament, ja que hi trancórre paral·lel excepte en uns indrets que passa prop de la carretera perquè el voltant del pantà és inundable i s’ha construït una passera.

Aquest itinerari forma part d’un projecte global de dinamització del Pallars Jussà a través del turisme de natura i el senderisme i la idea és que es pugui enllaçar la comarca de nord a sud amb camins.

Aquest camí que enllaça La Pobla de Segur i Salàs de Pallars és un recorregut molt planer amb atractius paisatgístics i històrics explicats en panells i per a tots els públics.

Parlen al vídeo: GERMÁN PALACÍN, Tècnic C.C. Pallars Jussà – CONSTANTE ARANDA, President C.C Pallars Jussà