Quantcast

Els Pallars, 23 de desembre 2015: 100% D'OCUPACIÓ PER CAP D'ANY ALS PALLARS I LA RIBAGORÇA

Amb el començament de les vacances de Nadal a les escoles, els establiments de turisme rural comencen a preparar-se per un dels seus pics d’ocupació anual com és el Cap d’Any. Les bones dates amb que cau finals d’any enguany, permet que les estades siguin de tres nits i les cases de turisme rural dels Pallars i l’Alta Ribagorça ja fa més d’un mes que no tenen disponibilitat. Els establiments estan al 100% de la seva ocupació i encara reben peticions que deriven a altres allotjaments.
Pels dies de Nadal en canvi, la gent acostuma a quedar-se a casa i les cases rurals que hi ha obertes han omplert al 50%, igual que per Reis. Tot i que es remarca que s’ha notat un augment respecte l’any passat, fet també visible a les estacions d’esquí.

La majoria dels clients són grups d’amics o famílies que demanen cases senceres i que volen passar aquests dies de festa junts en un entorn diferent i la muntanya és un dels destins més populars.

Parlen al vídeo: ENRIC TICÓ, President FGC