Quantcast

Karra Elejalde, protagonista d'una nova sèrie a Telecinco?

Karra Elejalde és un actor àmpliament reconegut, però que ha guanyat encara més notorietat gràcies al seu paper de Koldo a 'Vuit cognoms bascos' i 'Vuit cognoms catalans' . Ara, és possible que es converteixi en el protagonista d'una sèrie en Telecinco.

Segons ha publicat Vertele, la cadena de Mediaset estaria treballant en 'BBC: Bodes, Batejos i Comunions' , una comèdia costumista que tractaria sobre les típiques celebracions familiars . Estaria produïda per Mandarina i, en principi, comptaria amb vuit capítols.

'BBC: Bodes, Batejos i Comunions' s'estrenaria el 2016, i encara està en procés de guió i de càsting. Sembla, però, que ja hi ha una cosa clara i és que Karra Elejalde sembla el favorit per convertir-se en protagonista.

La ficció és dels mateixos creadors que 'Xiringuito de Pepe' , sèrie que no tindrà una tercera temporada segons s'acaba de confirmar.