Quantcast

La Casa dels Reis Mags, fins al 5 de gener a Madrid

Recentment va obrir les seves portes a Madrid La Casa del Pare Noel , de cara al Nadal, en la Reial Casa de Postas (Plaça de Pontejos). No obstant això, una vegada que Santa Claus hagi repartit tots els seus regals, es transformarà en La Casa dels Reis Mags.

Obrirà les seves portes el proper 27 de desembre, i fins al 5 de gener els més petits de la casa (i els que no ho són tant) podran visitar-la.

Es tracta d'una experiència inoblidable i gratuïta, on els nens podran gaudir d'un recorregut d'allò més màgic, a l'espera que els Reis Mags d'Orient < / strong> passin per casa a la matinada del 5 de gener.

Per exemple, durant el recorregut trobem una Biblioteca Màgica, en la qual es podran descobrir les estrelles màgiques que fan que la fàbrica de joguines funcioni. A aquesta es pot accedir a través d'un passadís màgic.

També hi ha una sala màgica en què els nens hauran de crear bombolles que ajudin a que les estrelles siguin màgiques, i que s'il·luminaran soles.

Altres de les sales que es podran trobar durant el recorregut són la cuina dels Reis (on hi ha tant carbó com galetes), una zona de 'sampling' amb productes de Colca Cua ja que col·laboren en aquesta iniciativa , i una sala de cartes amb una bústia perquè els nens puguin enviar les seves peticions fins a Orient.

Les visites a la Casa dels Reis Mags es podran fer del 27 de desembre al 5 de gener , en els següents horaris:

-De 10 : 00 a 14:00 i de 16:00 a 21:00

-El dia 27, obertura a les 16:00

-El dia 5, només obert fins a les 15 : 00