Quantcast

Bartomeu celebra les cinc copes aconseguides en 2015

El FCBarcelona ha celebrat el dinar de Nadal amb els mitjans de comunicació amb l'exposició dels cinc trofeus aconseguits en aquest 2015. Periodistes, treballadors del club i directius s'han fotografiat amb les copes que han causat sensació a l'Auditori 1.899.

El president de l'entitat, Josep Maria Bartomeu, ha destacat que aquest és el Barça de les cinc copes "i ara iniciarem un 2016 en què viurem grans moments d'esforç i hem d i ser molt exigents amb nosaltres ".

Bartomeu ha explicat que en els pròxims cinc anys i amb el pla estratègic Espai Barça "al 2021 volem ser una referència a nivell mundial i poder arribar als mil milions d'ingressos , una xifra rècord en el futbol mundial".

Per al mandatari barcelonista l'any que va acabar a ha estat històric i inolvidabl i però també extraordinari ..

Acompanyat dels seus directius, el president blaugrana ha recordat que això no acaba aquí i que s'ha de seguir treballant per aconseguir fruits com el d'aquest any. Bartomeu ha recordat que el 2014 no va ser un any equiparable. El primer equip professional només va aconseguir sumar la supercopa d'Espanya cedint els títols nacionals i quedant eliminat de la Champions als quarts de final davant el At.de Madrid del Cholo Simeone.

Al mercat d'hivern, si bé Bartomeu ha eludit pronunciar-se, el club no té diners per fitxar. De no ser que arriba la cessió amb opció de compra d'algun jugador l'única solució passa per reforçar el futbol base, de forma especial el Barça B que entrena Gerard López.

En el capítol de baixes, el club podria estudiar ofertes pels defenses Bartra i Douglas sempre i quan Luis Enrique accedeixi a això.

Els jugadors del planter Samper i Gumbau es quedaran al primer equip per la densitat de trobades a jugar en aquest començament d'any. Si supera les eliminatòries de vuitens de final i de quarts de final de la copa del rei el Barça podria disputar fins a 21 partits en només 53 dies.