Quantcast

Quatre no emetrà el discurs de Nadal de Felip VI

El discurs de Nadal de Felip VI no podrà seguir per Cuatro ni per l'ETB . La cadena privada de Mediaset i l'autonòmica basca han decidit incloure a les seves graelles de programació emissions alternatives al segon missatge que donarà el monarca des que va començar el seu regnat el 19 de juny de 2014.

Pel que sembla, Cuatro ha optat per no donar el discurs de Felipe per "donar una programació diferent" , segons han explicat fonts de la cadena a Servimedia. El canal de televisió de Mediaset sí que va emetre el missatge del Rei en 2014 encara que com han aclarit, es va fer per l'expectació general en ser la seva primer. Això sí, alguns dels últims discursos de Joan Carles com a rei tampoc van ser emesos per Quatre.

Per la seva banda, l'ETB repeteix la seva decisió i opta per no incloure el tradicional missatge de Nadal en cap dels seus canals , cosa que no passa des del mandat de Patxi López ( PSOE) com a lehendakari.

TV3, en canvi, sí que donarà, com va passar el 2014, el missatge del Rei . Els catalans no van poder veure l'últim discurs de Joan Carles en la seva cadena públic, cosa que va estar esdevingut per una vaga convocada pels sindicats.

El missatge de Felip VI es presumeix interessant per les més que possibles referències que farà el Rei als pactes electorals després dels resultats que van oferir les urnes diumenge passat.