Quantcast

La família de Schumacher desmenteix la seva suposada millora

En les últimes hores han estat moltes les especulacions sobre l'estat de salut de Michael Schumacher , i es parlava que l'expilot de Fórmula 1 hauria experimentat una millora. No obstant això, la realitat sembla ben diferent, ja que la seva família ja s'ha encarregat de desmentir-ho.

Aquesta setmana Bunte, una revista del cor alemanya , ha publicat una foto del set vegades campió del món al costat del titular: "Pot novament caminar" . I també asseguraven que ja podia moure els braços.

A més, els editors de la publicació han aprofitat per fer una campanya publicitària. " Un petit miracle nadalenc! El campió mundial de Fórmula 1 està millor" , diu l'anunci que es pot veure en diaris com Bild.

No obstant això, la família de l'alemany ha volgut desmentir , i el seu agent, Sabine Kehm ha emès un comunicat. "Tals especulacions són irresponsables i vulneren la privacitat de Michael Schumacher. Han creat falses esperances a persones properes".