Quantcast

La guanyadora de Miss Univers, amant del president filipí

En tot just unes hores, dos escàndols han esquitxat el certamen de bellesa de Miss Univers , un dels més importants del món.

Diumenge passat la jove filipina Pia Alonzo Wurzbach va ser triada com Miss Univers, i va protagonitzar un moment d'allò més tens durant la coronació. I és que, primer van donar com a guanyadora a Miss Colòmbia, per després llevar-li la corona i explicar-li que en realitat no era la guanyadora ja que hi havia hagut un error.

Aquest incòmode moment que van viure les dues models ha donat la volta al món, i ara Pia Alonzo Wurzbach torna a estar en boca de tots per un escàndol relacionat amb la seva vida personal.

A l' sembla, la recentment coronada Miss Univers és la amant de Beningo Aquino III, president de Filipines des de fa cinc anys, i que té 55. Això és almenys el que ha publicat South China Morning Post.

Tot i que els rumors s'han començat a fer més fortes des de la seva coronació com Miss Univers, la veritat és que en Filipines ja es portava parlant d'això durant un temps.

En una entrevista de televisió el passat estiu, Pia Alonzo Wurzbach va assegurar sobre el president, que té fama de seductor: "Parlem amb freqüència, és un home divertit".