Quantcast

Els polítics, molt agraciats en el sorteig de la Loteria de Nadal 2015

El Sorteig de la Loteria de Nadal 2015 ha somrigut al món de la política. El Ajuntament d'Osuna (Sevilla) ha estat un dels principals beneficiats de la venda del número 12.775, un segon premi , que s'ha venut entre els treballadors municipals.

Rosari Andújar, alcaldessa socialista de la ciutat, podria estar entre les afortunades , segons ha assegurat a l'Agència EFE una de les treballadores agraciades amb 90.000 euros i que podran "llevar-se la hipoteca del seu pis ".

Una alcaldessa que es troba en el polèmic 'Pla Écija' que reparteix 100.000 euros en dietes entre càrrecs públics i pel qual els seus integrants es porten 325 euros a la setmana.

La diputada del PSOE balear, Silvia Limones, també ha resultat agraciada després del Sorteig de Loteria de Nadal 2015 amb 120.000 euros. Pel que sembla, Llimones s'ha assabentat en el ple del Parlament sobre els pressupostos que el desè que els seus pares havien comprat en una penya de futbol del Sevilla de Sant Antoni de Portmany (Eivissa), el 12.775 , amb 1.250.000 euros per sèrie, havia estat premiat.

Silvia Llimones assegurava als mitjans de comunicació que "estava nerviosíssima", ja que era la primera vegada que es pujava a parlar davant la càmera regional. "Al principi pensava que el meu germà em enganyava però després em vaig adonar que era veritat", ha explicat la diputada socialista.

De forma molt més anecdòtica, el ministre d'Educació, Íñigo Méndez de Vigo, i el seu equip han guanyat 100 euros per l'acabament de les dues últimes xifres del 12.775 . "Ho celebrarem amb els companys del ministeri que han treballat molt durs durant aquests sis mesos", ha explicat el polític del PP.