Quantcast

Una jove d'Onil somia amb el 00.943, cinquè premi, i li demana per WhatsApp al seu nuvi que el compri

Laura i David, una parella d'Onil (Alacant), ha vist com la definició de "els somnis es fan realitat" s'ha complert en el cas. La jove va tenir una premonició mentre dormia i va visualitzar que el nombre 00.943, un dels cinquens premis que han sortit en el Sorteig de la Loteria de Nadal 2015, sortia premiat.

Segons publica el diari 'El Mundo', Laura va escriure al seu noi per WhatsApp, tal com es pot veure en aquesta imatge, i li va demanar que el comprés , ja que estava gairebé segura que aquest nombre anava a tocar.

No, al final no els ha tocat la grossa (400.000 euros al dècim) però han estat premiats amb 6.000 euros , alguna cosa que els vindrà molt bé per tapar alguns forats.

L'amo de l'administració d'Onil (Alacant) que va vendre aquest nombre assegura a 'El Mundo' que David va arribar a l'establiment demanant el 00.943 encara "nosaltres teníem el 05.943" < / strong>. Una història increïble!