Quantcast

Junts pel Sí i la CUP han preacord perquè governi Artur Mas

La coalició formada per CDC i ERC oferirà els detalls del pacte a les 12.30 en una roda de premsa convocada al Parlament, mentre que els antifeixistes faran el mateix en una altra compareixença a les cinc de la tarda.

Avui finalitzava el termini que s'havien fixat les dues parts per a culminar la negociació . I ho han esgotat fins finalment tirar endavant un pacte de difícil equilibri.

El document definitiu acordat després de setmanes de discussió ha de ratificar o estirat a l'assemblea que la CUP celebraran el proper diumenge 27 a Girona. Aquesta coalició ja va deixar clar que les seves bases podrien trencar l'acordat amb tota llibertat en una votació vinculant. La formació anticapitalista ja va anunciar la setmana passada que sotmetria a votació en l'assemblea quatre escenaris, dos dels quals apostaven per la continuïtat d'Artur Mas a la Presidència de la Generalitat.