Quantcast

Falsa alarma amb una lotera que pensava que li havia tocat un dècim

El Sorteig de la Loteria de Nadal 2015 ha deixat diverses anècdotes. Una de les més comentades en les xarxes socials ha estat la que ha protagonitzat Mònica, una lotera ambulant del barri d'Antón Martín (Madrid) i que ven a la Puerta del Sol , que ha revolucionat el pati de butaques del Teatre Real de Madrid anunciant que li havia tocat el 52.215 , el segon premi que ha estat un dels més matiners de la història.

" Quina aclaparament, què aclaparament, però si semblo la Pantoja " , ha dit la lotera quan s'ha vist acorralada per tota la premsa radiofònica i televisiva.

No obstant això, després de diverses entrevistes, la dona reconeixia que no havia estat premiada i que s'havia equivocat en un nombre . Pel que sembla, segons ha reconegut a la Cadena Ser, Mónica, la lotera desafortunada, reconeixia que s'havia adormida durant el Sorteig causa de la intensa jornada de treball que va tenir durant el dilluns.

Quan es va despertar, va observar el seu nombre i encara mig adormida, pensava que el seu desè estava premiat , cosa que finalment es va demostrar que no era així. Potser en somnis, la pobra lotera es va veure milionària però realment no havia tingut tanta sort.