Quantcast

Els Pallars, 22 de desembre 2015: LA BRUIXA D'OR REPARTEIX PART D'UN QUART I UN CINQUÈ PREMI

L’administració de loteria de Sort, La Bruixa d’Or, ha repartit en aquest sorteig de la rifa de Nadal una sèrie d’un quart premi i dos sèries d’un cinquè. Uns premis discrets si els comparem amb altres anys però el propietari s’ha mostrat molt satisfet ja que el gran volum de vendes de l’administració, un 20% de tots els números que hi ha al bombo, li ha permès repartir força milions d’euros amb premis menors.

El primer premi del sorteig ha estat el 79.140 i l’administració de la Bruixa d’Or ha volgut destacar que tot i no tenir-lo, molts dels seus números acaben en 0 fet que beneficia als seus clients. I els números premiats que ells han repartit són: el quart 71119 i el cinquè 70.481.

L’administració de loteria de la Bruixa d’Or ha venut enguany uns 3 milions de dècims, un 4% més que l’any passat, dels quals el 87% es ven per internet.
El gran volum de vendes i els premis donats en els sortejos de Nadal i Reis fan que desperti una gran expectació mediàtica i que durant tot el matí, el voltant de l’administració hagi estat un anar i venir de mitjans de comunicació.

Parlen al vídeo: XAVIER GABRIEL, Propietari Bruixa d’Or