Quantcast

La Cerdanya, 22 de desembre 2015: TOT A PUNT PER AL PARC DE NADAL

Puigcerdà i Alp ja ho tenen tot a punt per acollir el Parc de Nadal, que enguany es celebrarà durant onze dies, tres més que l’any passat. Les famílies podran gaudir d’aquesta proposta del 26 al 30 de desembre al Palau d’Esports i Congressos d’Alp i els dies 2, 3, 4, 7, 8 i 9 de gener de 2016 al Poliesportiu de Puigcerdà. El parc de Nadal ja s’ha consolidat com una oferta lúdica i educativa per als infants i joves de la comarca i, també, per als nombrosos visitants.

El parc de Nadal va començar fa sis anys a Alp i cinc a Puigcerdà. Els seus organitzadors tornaran a oferir un gran ventall d’activitats, com ara un un rocòdrom, tallers de cuina, manualitats, inflables, esport adaptat o un espai dedicat a les noves tecnologies. De fet, enguany la robòtica i l’astronomia hi tindran un paper destacat.
Un dels plats forts d'aquesta edició seran les actuacions que oferiran els cors Veuscomsí, Jarks i Giovinetto, tots ells participants al concurs de TV3 Oh Happy Day.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ – RAMON MOLINER, ALCALDE D’ALP