Quantcast

Mar de Plàstic: Els 10 sospitosos de l'assassinat d'Ainhoa

-

1
Portem tots molt, potser massa en un joc de màscares que, per moments es pot haver fet pesat. Girs,

Portem tots molt, potser massa en un joc de màscares que, per moments es pot haver fet pesat. Girs, floretes i relacions que gairebé mai són el que semblen converteixen els presumptes dolents del principi en víctimes propiciatòries de la cobdícia o la luxúria d'uns i altres. I qui apareixia com un pària perseguit i explotat pot acabar sent un cruel maltractador psicològic al final. Per no parlar del retrat que entre uns i altres personatges han fet Ainhoa ??, la víctima desmembrada en un terrible assassinat. Va tenir relacions fosques, carnals o no amb tots i cadascun dels personatges. I és que tothom sembla tenir ja comptes pendents que saldar amb la víctima del cas d'Aguamarga, el poble fictici creat per Atresmedia. En una llista de sospitosos prou llarga , de moment només hi ha un culpable reconegut, Luis, l'alferez, que va assassinar Amancio amb les seves pròpies mans quan el pare de Lucas, semblava que anava a assenyalar amb el dit l'assassí. A qui protegeix i per què? Serà també l'assassí d'Ainhoa? Pot, o potser no. Un altre joc de màscares. I després, és clar, està Juan Rueda, potser massa evident des del principi i l'ADN l'ha portat a la presó preventiva. Al llarg dels capítols hem anat veient diferents personatges que en un moment determinat ens semblaven culpables de l'assassinat d'Ainhoa. Primer les trames anaven dirigides a que el mòbil era passional. Després algunes relacions feien pensar que seria econòmic ja que seria l'hereva del multimilionari Juan Rueda i en altres ocasions i va arribar a destapar que la seva mort estaria relacionada amb intents de tapar antigues corrupteles i crims. A escasses hores de conèixer el culpable, et proposem un repàs pels principals sospitosos: Salva Tot el que es ha trobat al seu cotxe, que Ainhoa ??esperés un fill seu i la seva actitud li ha servit per ser assenyalat. I ningú ho esperava. En algunes ocasions i ha lliscat la idea que l'assassí coneixia força bé els moviments d'Héctor i el seu equip d'investigadors. Podia ser un senyal. Salva és Guàrdia Civil i hauria tingut moltes facilitats per despistar a tots durant la investigació. Serà ell? Moltes de les pistes que ha anat rebent la Guàrdia Civil al llarg de la investigació han provingut del telèfon d'un informant misteriós. I Lola localitza el mòbil. El troba, al costat d'Héctor, al cotxe de Salva. Sembla que proves apunten que el seu company va poder estar implicat en l'assassinat d'Ainhoa. D'alguna manera que no està aclarida. Lola tracta de treure-li informació i li pregunta si té algun tipus de coartada per als seus continuades absències. El jove es nega a donar les explicacions pertinents, per no descobrir al seu coartad, un mante casada. El que sí confessa és que t UVO una trobada sexual amb la víctima que era núvia de Lucas, el seu millor amic.

Atrás