Quantcast

Així són i així s'han comportat els finalistes de 'GH 16'

-

1
El proper dimecres 23 de desembre es celebrarà la final de 'Gran Hermano 16' . Han est

El proper dimecres 23 de desembre es celebrarà la final de 'Gran Hermano 16' . Han estat tres mesos en què els concursants ens han deixat moments d'allò més tensos però també d'allò més divertits. Els tres finalistes, Sofia, Niedziela i Aritz han protagonitzat molts d'ells, i d'aquí que hagin arribat tan lluny. Amb alguns ens hem rigut, però també plorat del riure. Repassem els millors moments , la convivència i el comportament , dels finalistes de la setzena edició del reality. < / p> Aritz – La seva relació amb Han No hi ha cap dubte que si Aritz segueix en la casa, i és un dels tres finalistes, això es deu en part a la seva molt 'especial' relació amb el recentment i últim expulsat Han. I és que encara que ells no acaben de confirmar, la seva relació ha donat molt que parlar, a part de molt de joc per a l'audiència. Primer seus coquetejos, al que van seguir els seus primer petons i les seves primeres nits junts. Tant la resta de concursants com l'audiència eren partícips del seu amor incondicional però també de les seves contínues i molt nombroses bronques. Caldrà esperar al fet que acabi el concurs perquè la parella decideixi que serà de la seva relació en el futur. Potser vam ser testimonis de la primera parella homosexual que ha nascut i crescut dins de la casa de 'Gran Hermano'.

Atrás