Quantcast

A la venda les entrades per la 22a Temporada de Música i Dansa d'Andorra la Vella MoraBanc

Andorra la Vella.- Les entrades per la 22a Temporada de Música i Dansa d'Andorra la Vella MoraBanc ja estan a la venda. Es poden comprar al portal web www.morabanc.ad/entrades, al Centre Cultural la Llacuna i a l'Oficina de Turisme d'Andorra la Vella. Les entrades oscil·len entre 25 i 35 euros en funció de la ubicació. Com a novetat d'enguany, els espectadors podran gaudir del Lounge Bar amb una oferta gastronòmica, segons les característiques i procedència de cada actuació, per sopar o bé a l'entreacte dels espectacles. 'L'Orquestra de Ràdio Colònia 'El so de Nova York'' serà l'espectacle que obrirà la temporada i tindrà lloc el 29 de gener, la segona actuació 'Gonzalo Rubalcaba Trio 'La seducció del Jazz'' serà el 13 de febrer, la tercera 'Compañía Antonio Gades 'El Amor Brujo'' serà el 5 de març, la penúltima 'El Rèquiem de Mozart amb l'Orquestra de Cadaqués' el 25 de març i la darrera actuació 'Eart, Wind & Fire Experience' serà el 13 de maig. Els cinc espectacles tindran lloc al Centre de Congressos d'Andorra la Vella a les 21.30 hores.