Quantcast

La nova Hermione negra revoluciona Twitter

Els fans de Harry Potter tindran una nova entrega de la popular saga per gaudir com ho van fer amb les aventures protagonitzades per Daniel Radcliffe i ja es coneixen els actors que interpretaran la versió adulta dels mags de Hogwarts en l'obra de teatre 'Harry Potter i el Nen Maleït' .

De fet, l'actriu que donarà vida a la nova Hermione s'ha convertit en una de les tendències més comentades a Twitter durant aquest dilluns. Es tracta de l'africana Noma Dumezweni , de 46 anys.

Que la nova Hermione estigui interpretada per una actriu de raça negra ha generat un gran enrenou a través de les xarxes socials , el que ha obligat a JK Rowling ha expressar la seva opinió en el seu perfil de Twitter: "El cànon: ulls marrons, amb el cabell encrespat i molt llesta. La pell blanca no va ser mai un requisit especificat". A més, l'escriptora tancava el tuit amb un contundent "Rowling estima la Hermione negra".

Noma Dumezweni estarà acompanyada per Jamie Parker, en el paper de Harry, i Paul Thornley, que donarà vida a Ron.

L'elecció de l'actriu africana ha donat lloc a infinitat de memes i bromes sobre la nova imatge de la maga més popular de Hogwarts.

Vull a Hermione negra dient: És levioooooosa, no leviosaaaaa mentre fa petar els dits en gest sassy pic.twitter.com / bPPBl8Y2vA

& mdash; caos mental & # 9819; (divinodrama) 21 desembre 2015

Hermione serà negra, Ron no serà pèl-roig, Hogwarts serà un poblat gitano, les varetes seran fuets i Dumbledore serà una cabra.

& mdash; Adrián (gilshaq) 21 desembre 2015