Quantcast

Andreíta es gasta 1.895 euros per veure en concert a Justin Bieber

Andreíta, la filla de Belén Esteban , s'ha mostrat sempre com una de les fans més acèrrimes de Justin Bieber a Espanya. La filla de la col·laboradora de 'Sálvame' va aparèixer fa un mes al plató d''El Hormiguero' per donar suport al cantant canadenc després de la seva polèmica entrevista a 'Los 40 Principales'.

Després de veure-li en directe al plató d'Antena 3, Andrea Janeiro ha decidit tirar d'estalvis (o potser sigui el seu regal avançat de Reis) i gastar-ni més ni menys que 1.895 euros en una entrada VIP per al concert que Justin Bieber donarà per a tots seus fans al Barclaycard Center de Madrid al novembre de 2016.

Aquesta entrada inclou un "meet & greet", és a dir, una trobada personal amb el cantant en el qual Andreíta es podrà fer una fotografia amb la resta de persones que dediquen comprar una entrada d'aquestes característiques.

Les beliebers no s'han pres gens bé que Andreíta presumeixi del seu poder econòmic a Twitter i han criticat les facilitats que ha tingut per ser la filla de qui és . No contenta amb donar enveja a totes les fans de Justin Bieber, la filla de Belén Esteban també ha escrit al seu compte personal que gaudirà d'un altre concert al Regne Unit.

Cansada de tantes crítiques, Andreíta ha publicat un altre tuit en què ha volgut respondre de forma extensa a totes aquelles fans de Justin que estan enfadades per la sort que té de conèixer personalment al canadenc.

"Sóc fan i tinc molt sort sí, però cal jutjar a una persona perquè vosaltres no teniu sort? Us desitjo que aconseguiu el vostre somni però això no s'aconsegueix aixafant als altres ", tancava Andreíta.

Només vull que us poseu en el meu lugar.Lo únic. pic.twitter.com/X8Wjoby2gN

& mdash; MC HAS MY PHONE CASI (andreajaneiroo) 14 desembre 2015