Quantcast

Orlando Bloom, deportat de l'Índia per la seva visat

Orlando Bloom ha viscut una autèntica odissea en la seva última visita a l'Índia. Segons publiquen els mitjans locals, l'actor britànic va haver de passar per diversos tràmits burocràtics que el van retenir durant hores a l'aeroport de Nova Delhi i que finalment va acabar deportat a Londres.

A l' sembla, Bloom tenia problemes amb el seu visat, el qual no s'havia emplenat correctament i que no es trobava en regla per entrar al país. Després de més de deu hores de viatge i dues hores i mitja en terra de ningú, l'actor va tornar al Regne Unit, on va rebre la notícia de la intercessió del Govern indi perquè tornés més aviat millor a l'Índia.

Amar Singh, polític indi, ha assegurat al diari 'Times' que Orlando Bloom no es troba molt satisfet amb el tracte que li havien donat els agents de seguretat de l'aeroport de Nova Delhi . "Tenia un fort mal de panxa i els policies li van recomanar anar a l'hospital (…) Està molt trist sobre la manera en què van transcórrer els fets", ha assegurat el propi Singh.

La ministra índia d'Exteriors, Sushma Swaraj, va ser la peça clau perquè Orlando Bloom pogués tornar finalment a l'Índia, territori en el qual ja es troba gaudint de meravelles com el Taj Mahal, on no ha dubtat en pujar una fotografia sospirant d'haver-se lliurat d'aquesta odissea.