Quantcast

'GH 16': Han confessa el seu amor per Aritz

A falta de dos dies per saber-se qui es portarà el premi final de 'Gran Hermano 16' , se celebrava el últim debat , en el qual ni les sorpreses ni les visites inesperades faltar.

Han , que es va quedar a les portes de la final, ja que va ser expulsat dijous passat, va estar a plató amb Jordi González, a qui no va dubtar a explicar coses del que més sorprenents. Entre xerrada i xerrada va declarar estar enamorat d'Aritz , amb qui té una conversa pendent per saber si 'la seva història' seguirà fora de la casa.

Sobre la polèmica de si els concursants es coneixien fora de la casa, i després d'haver deixat el dubte en l'aire el passat dijous davant Mercedes Milá, el granadí prometia 'per la seva mare' que ell i Aritz no es coneixien abans del concurs.

Al mateix temps, en la casa de Guadalix no deixaven de sorprendre als concursants una i altra vegada.

Així, els tres finalistes, Sofia, Niedziela i Aritz, van poder veure els vídeos del seu primer càsting per a aquesta edició que està a punt d'acabar. Però també van rebre la visita sorpresa de dos grans germans d'edicions anteriors. Paula , guanyadora de 'GH 15' i Ismael Beiro , guanyador de la primera edició, van donar els seus millors consells als últims concursants que queden a la casa. Paula va assegurar que "tot el que m'emporto de GH és bo", mentre que Ismael els va confessar que "esteu aquí perquè ho heu fet bé. Heu sabut estar".

A plató, i abans de l'esperada final del concurs, es van saber els primers percentatges de qui seria el guanyador. Queda més que evident que l'audiència té un clar favorit, que destaca amb un 50,5% respecte als seus companys.

Aquest dimarts veurem qui s'enfronten a la final a dos, ja que el menys votat haurà d'abandonar la casa.