Quantcast

Alt Urgell, 21 de desembre 2015: CADÍ LA SEU: VICTÒRIA I SISENES A LA CLASSIFICACIÓ

El Cadí La Seu tanca el 2015 amb una victòria a casa davant l'Star Center-Uni Ferrol que fa pujar a les urgellenques fins a la 6ª posició de la classificació.

El partit, però, no va començar bé per les noies de Joan Carles Pié que van trigar en fer la primera cistella i van començar el partit perdent 0-9. El primer quart va acabar amb el resultat de 14-21 favorable a les gallegues.

La reacció local no es va fer esperar i entre Laura Gil i Nicole Romeo van començar a fer rutllar l'equip que ja va arribar a la mitja part per davant del marcador, 44 ' 38.

A la segona part, el domini del partit va ser total pel Cadí La Seu que va funcionar molt bé en defensa, només va encaixar 22 punts en 20 minuts i va millorar els percentatges d'encert en els tirs de camp, aconseguint 47 punts. Al final victòria de 29 punts, 91 a 60, en un partit intens de les urgellenques que van deixar molt bones sensacions al poliesportiu municipal.

La Lliga Femenina s'atura ara durant dues setmanes, la propera jornada no es disputarà fins el primer cap de setmana del 2016. Serà l'inici de la segona volta de la competició. El Cadí la Seu rebrà al Embutidos Pajariel de Bembibre, diumenge 3 de gener a les 18h.