Quantcast

Risto Mejide revela el seu vot a PACMA a les eleccions

Risto Mejide sempre intenta ocultar les seves inclinacions polítiques a la televisió, però no dubta a criticar durament tots els partits, per la qual cosa el seu vot era tot un misteri, fins ahir. El presentador no va dubtar a desvetllar en les xarxes seu papereta per a les eleccions generals del 20D i va sorprendre moltíssim als seus seguidors.

"El vot és secret, excepte quan estàs així d'orgullós d'ell. Amb afecte, per tots aquells que no ens poden botar del planeta, amb B, que és el que ens mereixem. Va per vostès ", va escriure Risto al costat de la imatge de la papereta de PACMA , el partit animalista.

El Partit Animalista , que va aconseguir un bon resultat de vots, passant a la formació UPyD, li ho va agrair a les xarxes socials. Els seguidors del presentador no van dubtar a aplaudir per haver donat el vot a aquest partit.