Quantcast

El príncep Cristian de Dinamarca, a punt de morir en una platja australiana

El príncep Cristian de Dinamarca , segon en la línia de successió al tron, va ser rescatat dijous passat per un socorrista en una platja d'Austràlia després que es quedés atrapat en un corrent .

Segons han publicat mitjans com 'The Courier Mail', el comte de Monpezat estava de vacances amb la seva família a la platja Mermaid, situada al nord-oest del país , quan el petit Cristian va tenir aquest incident que va sobresaltar al príncep hereu Frederic i la seva dona Maria, a més dels seus germans Isabel, Vicente i Josefina.

La família reial de Dinamarca ha volgut agrair a Nick Malcom, el socorrista que va salvar a Cristian, la seva tasca , assegurant que mai oblidaran el gest que ha tingut el jove amb el petit aristòcrata.

La zona del Gold Coast és una de les més transitades pel turisme a Austràlia i on habitualment es donen situacions de risc per a banyistes poc experts en aigües com les del país oceànic.