Quantcast

La Cerdanya, 21 de desembre 2015: GALLARDA TORNA A SER LA CAMPIONA D'ESPANYA

La patinadora del Club Esportiu de Patinatge Artístic Puigcerdà (CEPAP), Maëva Gallarda, s’ha proclamat aquest cap de setmana campiona d’Espanya en la categoria Júnior ISU, aconseguint un total de 118,38 punts. El campionat ha tingut lloc a la pista de San Sebastià on els millors patinadors i patinadores de tot l’estat Espanyol i també de l’estranger han executat els seus programes. Gallarda ha revalidat el títol i això li permetrà participar, per segon any, als mundials júnior de patinatge. L’altra patinadora del club que ha participat al campionat en aquesta mateixa categoria ha estat Laia Bertran, que ha finalitzat en la cinquena posició, amb una puntuació final de 98.57 punts.
Anna Bertran, també patinadora del CEPAP ha finalitzat en tercera posició en la categoria Novice Advance, una categoria amb 33 patinadores. Bertran ha aconseguit 83.28 punts.